Interim

Het werken met interim-krachten is niet meer weg te denken uit het sociaal domein. Soms vanuit een praktische overweging maar soms ook om specifieke expertise toe te voegen. Tijdelijke krachten brengen een frisse blik, stellen andere vragen en kunnen precies datgene zijn wat een organisatie nodig heeft. JSO biedt tijdelijke ondersteuning zowel voor de korte als langere termijn en in een omvang op maat; van een halve dag tot meerdere dagen in de week.

De kracht van onze inzet: aanjagen en verbinden

Onze adviseurs werken voor gemeenten en zorg- en jeugdhulporganisaties in de rol van bijvoorbeeld manager, beleidsadviseur, projectleider of organisatie-veranderaar. Ze zijn gewend om projectmatig te werken en hebben de bijbehorende flexibiliteit.

In een interim-opdracht gaan we op zoek naar de kern van de vraag, en indien aan de orde, naar het achterliggende vraagstuk. Van daaruit zoeken we naar oplossingen. We voegen extra waarde toe door onze achterban van collega’s met ruime ervaring en expertise en betrekken een collega-specialist in een opdracht tals dat nodig is.

Meer weten?

We gaan graag met je in gesprek over wat we voor jou kunnen betekenen.

Bel of mail met:
Bea Houwers

 

Dit doen we ook

Project- en procesmanagement
Organisatie- en teamontwikkeling
(Actie)onderzoek
Methodiekontwikkeling
Monitoren van impact