Bea Houwers

Directeur-bestuurder en adviseur

Wat kan er wél? Dat is mijn uitgangspunt bij alles wat ik doe. Daarbij ga ik altijd op zoek naar de stem van de personen die zich minder (kunnen) laten horen. Hoe betrek je mensen bij wat er gaande is? Dat betekent oog hebben voor de ander, opmerken wat de ander zegt en uitstraalt en daar de juiste woorden aan geven. En vandaar uit handelen en verder bouwen.

Je kunt me inzetten als procesbegeleider, projectleider, adviseur of voor interimwerk plus. Ik word enthousiast van maatschappelijke thema’s als jeugd, betrekken van (kwetsbare) inwoners en steeds vaker ook publieke en mentale gezondheid. Echt in mijn element ben ik als het dan ook nog gaat om complexe vraagstukken, waarbij ik, met het beoogde doel voor ogen, kan doen waar ik goed in ben: mensen en organisaties verbinden.

Als persoon ben ik nuchter, positief en maak ik graag mijn hoofd vrij in de natuur. Die eigenschappen neem ik ook mee in mijn werk. Ik sta voor wat ik belangrijk vind. Inmiddels werk ik 25 jaar voor JSO. Die ervaring brengt de rust en stabiliteit om weloverwogen keuzes te maken met en voor opdrachtgevers.

Bij JSO ben ik , naast adviseur, ook directeur-bestuurder. Een prachtige passende combinatie, waarmee ik intern kan doen wat ik extern uitdraag en omgekeerd.  Mijn aandachtsgebied is onder ander HR. Het is mooi om zo bij te dragen aan het mooie bedrijf JSO.