Vacatures

JSO, wie zijn wij 

Wij zijn een team van positieve veranderaars met een sociaal en ondernemend hart. We helpen gemeenten, uitvoeringsorganisaties en het Rijk bij maatschappelijke en organisatievraagstukken. Wij zijn inzetbaar als adviseur, project- of procesbegeleider, onderzoeker of methodiekontwikkelaar. Grote sociale vraagstukken lossen we kleinschalig op. Altijd mét de mensen om wie het gaat. De thema’s waarin wij ons onderscheiden zijn wijkgericht werken, participatie, jeugd en gezond en actief leven. 

We werken met een team van 9 vakkundige adviseurs en 2 ondersteunende collega’s. Stuk voor stuk zijn we intrinsiek gedreven, houden we ervan om naar buiten te treden en zorgen we voor het bereiken van het beste resultaat voor onze klanten, Daarnaast hebben we er plezier in om met elkaar verantwoordelijk te zijn voor JSO. Onze kernwaarden zijn: positief, betrouwbaar en gelijkwaardig.  

Onze vacatures

Op dit moment hebben we geen vacatures. Denk je dat je wel wat voor JSO kunt betekenen? Dan drinken we graag een kop koffie met je. Neem dan gerust contact met ons op.