Vacatures

JSO, wie zijn wij 

Wij zijn een team van positieve veranderaars met een sociaal en ondernemend hart. We helpen gemeenten, uitvoeringsorganisaties en het Rijk bij maatschappelijke en organisatievraagstukken. Wij zijn inzetbaar als adviseur, project- of procesbegeleider, onderzoeker of methodiekontwikkelaar. Grote maatschappelijk vraagstukken lossen we kleinschalig op. Altijd mét de mensen om wie het gaat. De thema’s waarin wij ons onderscheiden zijn wijkgericht werken en participatie! 

We werken met een team van 9 vakkundige adviseurs en 2 ondersteunende collega’s. Stuk voor stuk houden we ervan om naar buiten te treden, zijn we intrinsiek gedreven en zorgen we voor het bereiken van het beste resultaat voor onze klanten, Daarnaast hebben we er plezier in om met elkaar verantwoordelijk te zijn voor JSO. Onze kernwaarden zijn: positief, betrouwbaar en gelijkwaardig.  

Onze vacatures

Accountmanager sociaal domein

Ben jij onze sociale netwerker met een groot doortastend vermogen die op zoek is naar een functie die alles behalve doorsnee is? Dan kan jij zomaar onze nieuwe collega worden in een voor ons nieuwe maar cruciale rol. Samen met ons team combineer je adviesvaardigheden, kennis van overheden, en jouw passie voor sales om nieuwe kansen te ontdekken en om te zetten in opdrachten. Lees snel verder.

Adviseurs sociaal domein

Het organiseren van een conferentie armoede en schulden, het opstellen van een wijkverbeteringsplan samen met bewoners, het begeleiden van een gemeente bij het versterken van de sociale basis of het werken aan een methodiek voor een jeugdhulporganisatie. Gaat jouw hart sneller kloppen van dit soort maatschappelijke vraagstukken? Vind je wijkgericht werken en het vergroten van participatie belangrijk? En wil je je hiervoor inzetten? Dan ben jij misschien wel één van de twee collega adviseurs die wij zoeken als aanvulling op ons team!  Lees verder