JSO maakt de Omgevingswet leuk, actief en vernieuwend. Hoe krijgen we invloed weer terug bij bewoners? Hoe organiseer je zeggenschap? JSO ontwikkelde de omgevings-Walkshop als methode om de Omgevingswet makkelijk en leuk te maken. In 10 stappen werken aan draagvlak voor gebiedsinrichting. We ontdekken onderliggende waarden die cruciaal zijn om tot duurzame oplossingen te komen.

Wouter Kroes en Vincent Kokke (JSO) delen de ervaringen die ze samen met Royal HaskoningDHV hebben opgedaan in de gebiedsontwikkeling van het Zuiderpark in Den Haag. Job van den Berg (Royal HaskoningDHV) vertelt over de verbinding tussen sociaal en fysiek bij de Walkshop en Alfons Finkers (Gemeente Den Haag) benoemt de waarde van de methodiek voor een gemeente. Graag spiegelen we onze ervaringen aan die van jullie om tips en ervaringen uit te wisselen.

Deze Brainfood is met name interessant voor bestuurders en beleidsmakers die werken met de thema’s bewonersparticipatie en gebiedsontwikkeling maar ook voor professionals en ambtenaren.

Deelnemen

Wil je deelnemen aan de online sessie? Meld je aan via het onderstaande formulier wij sturen je vooraf de link. Heb je vragen? Neem dan contact op met Wouter Kroes, w.kroes@jso.nl.

Je kunt je niet meer aanmelden. Volg ons op Linkedin voor meer info over nieuwe Brainfoods. 

Contact Wouter Kroes

19 mei 2020

Brainfood is de terugkerende lunchsessie van JSO die in het teken staat van kennisuitwisseling en discussie. Elke keer serveren we een ander uitdagend thema uit samenleving en actualiteit. Het is tijdens lunchtijd, dus eet vooral een broodje mee. Op hoogte blijven? Volg JSO op Linkedin.

De afbeelding boven dit artikel is van Frank van Rongen en is gemaakt voor de gebiedsontwikkeling van het Zuiderpark in Den Haag.

Deel dit artikel