Op zoek naar een geschikte locatie voor trainingen of vergaderingen? Op loopafstand van station Gouda vindt u een volledig toegeruste ruimte met fraai uitzicht op de Goudse binnenstad.

De ruime en lichte zaal is geschikt voor groepen van 4 tot 40 personen en beschikt over alle benodigde faciliteiten. Zo kunt u gebruik maken van een beamer, een 40 inch touchscreen, een flip-over en wifi.  Er is een eigen koffie- en theevoorziening en indien gewenst kunnen wij de lunch verzorgen. De ruimte heeft een eigen ingang en staat in directe verbinding met de liften, garderobe en toiletten. Uniek is het dakterras waar u kunt pauzeren met fraai uitzicht over Gouda.

Bereikbaarheid

De locatie is uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer. Het ligt op slechts vijf minuten loopafstand vanaf station Gouda. Komt u met de auto?  Er is ruime parkeergelegenheid op de parkeerplaatsen  Achter de schouwburg of Vossenburchkade (tarief € 1,70 per uur; max. dagtarief € 8.-). Van daar is het 1 à 2 minuten lopen.

Reserveren

U kunt direct reserveren via de onderstaande link. In het formulier vindt u meer informatie over de mogelijkheden. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen Wanda van Schaik, 0182 547 888, w.van.schaik@jso.nl.

Direct reserveren

Adres
Noothoven van Goorstraat 11e
(vierde etage met de lift)
2806 RA Gouda

Route via Google Maps

Contact Wanda van Schaik