We hebben een nieuwe collega: Anne Oosterbaan. We stellen haar graag even voor. 

 

Kun je iets over jezelf vertellen?

Ik ben Anne, woon in Leiden en ben een echt familiemens. Mijn omgeving omschrijft mij als toegewijd en toegankelijk. Ik ben ondernemend en houd ervan om lekker bezig te zijn met klussen in mijn huis. Op werkgebied vind ik het interessant om mij te verdiepen in verschillende thema’s, waardoor ik mij kan blijven ontwikkelen.

 

Wat heb je hiervoor gedaan?

Ik heb diverse rollen gehad binnen het sociaal domein waarbij de rode draad in mijn loopbaan toch wel het thema participatie is geweest. Zo heb ik onder andere als programmabegeleider en consulent met en voor statushouders gewerkt bij het COA en de gemeente Den Haag en was ik jongerencoach in Delft.

 

Wat ga je doen bij JSO?

Als adviseur en procesbegeleider bij JSO werk ik aan het oplossen van maatschappelijke- en organisatievraagstukken. Ik begeleid verander- en adviestrajecten binnen gemeentes en uitvoeringsorganisaties waarbij ik werk vanuit de visie dat alle spelers meegenomen dienen te worden in een proces. Pas dan kun je komen tot duurzame resultaten. Mijn expertise ligt op diversiteit en inclusie en op doelgroepenparticipatie.
 

Waarom heb je zo’n zin om bij JSO aan de slag te gaan?

Gedurende mijn loopbaan heb ik ervaren hoe ver beleid en praktijk soms uit elkaar kunnen liggen. Ik heb altijd de ambitie gehad om een bijdrage te leveren aan het verkleinen van deze kloof, iets wat ik vanuit deze rol bij JSO kan gaan doen.

En daarnaast is het een ontzettend leuk team met gezellige en vakkundige collega’s!

 

Wat is jouw motto?

‘’If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together’’

– oud Afrikaans gezegde

 

Lijkt het je leuk om een collega van Anne te worden? We zoeken een bureauondersteuner.