Vacature adviseur sociaal domein

Krijg jij energie om aan de slag te gaan met thema’s binnen het sociaal domein? Ben jij een ondernemend persoon die weet van aanpakken? Dan maken wij graag kennis met jou!

JSO

Wij zijn een team van positieve veranderaars met een sociaal en ondernemend hart. We helpen gemeenten, uitvoeringsorganisaties en het Rijk bij maatschappelijke en organisatievraagstukken en zijn inzetbaar als adviseur, project- of procesbegeleider, onderzoeker, methodiekontwikkelaar of op interim basis.

We werken met een breed samengesteld team van 7 vakkundige adviseurs en 2 ondersteunende collega’s. Stuk voor stuk zijn we ondernemend, intrinsiek gedreven en gaan we tot het uiterste om het beste resultaat voor onze klanten te bereiken. Onze kernwaarden zijn dan ook: positief, betrouwbaar en gelijkwaardig.

Onze opdrachten zijn divers van aard, zo ook onze opdrachtgevers. Bijna al onze opdrachten gaan over het kleinschalig oplossen van grootschalige problemen (wijkgericht werken) of over participatie.

Wat ga je doen?

Of het nu gaat om het invoeren van een nieuwe werkwijze in een organisatie, het maken van een wijkvisie of de aanpak van eenzaamheid; wat we zoeken zijn nieuwe collega’s die ideeën hebben over hoe je mensen kunt betrekken, invloed geeft en in beweging krijgt. Je helpt daarbij om beleid te vertalen naar de praktijk en andersom!

Vraagstukken waar jij mee aan de slag gaat zijn bijvoorbeeld; ‘Hoe kunnen in onze gemeente zoveel mogelijk mensen op een waardevolle en passende manier meedoen bij ontwikkelingen in hun wijk?’ Of: ‘Hoe komen we tot een meer participatieve werkwijze binnen onze gemeente?’ Maar ook vraagstukken als begeleider van een gemeentelijk preventieakkoord of adviseur op het gebied van passende jeugdhulp of eenzaamheidsvraagstukken.

Naast adviseur ben je soms project- of procesbegeleider, dan weer onderzoeker of ga je interim aan de slag bij onze opdrachtgevers. Die diversiteit is je op het lijf geschreven.

Wat hebben wij jou te bieden?

Een afwisselende baan waar je je sociale hart in de praktijk kunt inzetten. Je komt terecht in een lerend team waar tijd vrijgemaakt wordt om van en met elkaar te leren. In deze functie zal je veel vrijheid en verantwoordelijkheid hebben. Tijdens de eerste maanden heb je een vaste mentor die jou wegwijs maakt binnen onze organisatie.

Daarnaast bieden wij jou:

  • Een passend salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring (tussen de € 2.800,- en € 4.300,-) met volop doorgroeimogelijkheden.
  • Een variabele aanvulling op het salaris (13e maand en winstuitkering) afhankelijk van het gezamenlijk gecreëerde succes.
  • Flexibele werktijden en een flexibele werkplek, op kantoor, bij de klant of vanuit huis.
  • NS Businesscard om op locatie te kunnen komen.
  • Volop mogelijkheden om je te ontwikkelen (via opleiding of training), te groeien en impact te maken.

Wat is voor JSO belangrijk?

Je bent een begripvolle creatieve doorpakker en ondernemend ingesteld. Wie je ook tegenover je hebt, jij kunt met iedereen contact leggen. Je zit vol met ideeën over hoe je potentiële opdrachtgevers met overtuiging mee kunt nemen in wat je voor hen kunt betekenen. Je bent in staat dit, samen met je collega om te zetten in een concrete aanbieding.

Je brengt in ieder geval mee:

  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring binnen het sociaal domein. Bijvoorbeeld ervaring met de rol van (extern) adviseur of projectmanager

· Een afgeronde HBO- of WO-opleiding.

  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.
  • Affiniteit met of kennis van relevante maatschappelijke vraagstukken.
  • Je hebt ervaring met sales of je hebt hier affiniteit mee en je wilt je hier graag verder in ontwikkelen.
  • Je bent samenwerkingsgericht ingesteld; je kan netwerken en verbinden.

Ben je een adviseur of ondernemer met meer senior capaciteiten; ook dan zijn we zeker geïnteresseerd in jou en nodigen we je ook uit om te solliciteren.

Samenwerken?

Ben je enthousiast geworden over de functie? Of heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem dan contact op met Bea Houwers (06 -34 949 929 of hr@jso.nl). Wij ontvangen graag je cv met motivatie. Wij zijn benieuwd welke inhoudelijke thema’s jouw interesse hebben.