Solliciteer als adviseur sociaal domein!

JSO staat altijd open voor nieuwe mensen. Ben jij een ondernemer of adviseur die zelf opdrachten genereert of lijkt het je aantrekkelijk om dat te worden? Lees hieronder meer over wie we zoeken.  Interesse?  Dan maken wij graag tijd voor een kennismaking.

 

JSO, wie zijn we?

Wij zijn een team van positieve veranderaars met een sociaal en ondernemend hart. We helpen gemeenten, uitvoeringsorganisaties en het Rijk bij het oplossen van maatschappelijke en organisatievraagstukken en zijn inzetbaar als adviseur, project- of procesbegeleider, onderzoeker, methodiekontwikkelaar of op interim plus basis.

Ons uitgangspunt: duurzaam veranderen kan alleen samen met de mensen om wie het gaat. We gaan altijd voor een wisselwerking tussen de systeem- en leefwereld, het verbinden van mensen en positieve veranderingen. Daarbij gebruiken we (elementen van) vernieuwende en innovatieve manieren van organiseren. Van Transitiearena tot Deep Democracy en onze eigen ontwikkelde en beproefde Ik-Wij-Wijk aanpak.

Wie zoeken we?

Of het nu gaat om het invoeren van een nieuwe werkwijze in een organisatie, het maken van een wijkvisie of de aanpak van eenzaamheid. Jij weet hoe je mensen kunt betrekken, invloed geeft en in beweging krijgt. Je helpt om beleid te vertalen naar de praktijk en andersom!

Je bent creatief, ondernemend, altijd op zoek naar acquisitiekansen en hebt een sociaal hart.

We zeggen adviseur, maar soms ben je meer project- of procesbegeleider, dan weer onderzoeker en soms ook ga je interim aan de slag. Die diversiteit is je op het lijf geschreven.

Het team

We werken met een breed samengesteld team van vakkundige adviseurs. Werken  vanuit een sterk bureau met een gezamenlijke drive heeft voor een ieder van ons de meerwaarde boven het individueel werken als zzp’er. Stuk voor stuk zijn we ondernemend, intrinsiek gedreven en gaan we tot het uiterste om het beste resultaat voor onze klanten te bereiken. Onze kernwaarden: positief, betrouwbaar en gelijkwaardig.

 

Wat bieden wij?

  • een plaats waar je je sociale hart in de praktijk kunt inzetten;
  • een plek waarin jij, je samen met je collega’s ondernemer voelt;
  • een afwisselende baan in een groeiende onderneming met enthousiaste en betrokken collega’s;
  • een bureau vol ambitie, volop in ontwikkeling;
  • een lerend team, we maken tijd vrij om van en met elkaar te leren;
  • een dienstverband van 32 – 36 uur in de week;
  • mogelijkheden om je te ontwikkelen via opleiding of training;
  • veel vrijheid en verantwoordelijkheid.
  • een passend salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring.

Interesse?

Herken jij jezelf in ons profiel? Dan maken wij graag tijd voor een kennismaking. Bel of mail en stuur je cv en motivatie naar Bea Houwers, hr@jso.nl. Geef daarin duidelijk aan wat jouw (commerciële) advieservaring is en binnen welke inhoudelijke thema’s je hebt gewerkt.