Milan Nieweg

Adviseur

Ik werk bij JSO, omdat ik mij graag inzet voor een maatschappelijk doel, graag werk in een omgeving die vraagt om snel denken en doelgericht handelen en veel plezier ervaar om als team te bouwen aan onze onderneming.

Graag zet ik nieuwe projecten op en ik kan goed verbindingen leggen binnen en tussen nieuwe en bestaande netwerken. In teamverband ben ik initiatiefrijk, een motivator en een beschouwer. Respectvolle en vriendelijke omgang staan voor mij centraal bij samenwerking met collega’s, opdrachtgevers en overige partners. Door mijn oprechte nieuwsgierigheid stel ik vragen die mensen verder helpen en soms duiden als prettig confronterend.

Ik ben geboeid door de maatschappelijke kracht van sport, de verhouding tussen minderheid en meerderheid in de samenleving en steek zowel privé als professioneel graag de helpende hand toe aan degenen die dat nodig hebben. Vrienden, familie en collega’s omschrijven mij als een enthousiast mens dat gemakkelijk contact maakt. Inmiddels sta ik ruim 25 jaar bloedfanatiek op het voetbalveld en speel nog steeds op het laagst denkbare amateurniveau. Zowel binnen als buiten het veld ben ik een motor van mijn team.

Het gesproken en geschreven woord  vind ik geweldige uitdrukkingsmiddelen en ik maak me druk om het gebrek aan moraliteit op het politieke toneel.

Huur je mij in als procesbegeleider, dan krijg je een netwerker pur sang die denkt in kansen en oplossingen.